אוהבי המטבח האיטלקי שביניכם (ובינינו - מי לא אוהב?) לבטח ישתוקקו לרוץ ולהכין את המנה הזו – כי היא כוללת את כל מה שטוב במטבח הזה ומבוססת על מאכל טוסקני מסורתי: כדורי נודי, שהם למעשה כמו כדורי הניוקי המוכרים והטובים, שמבוססים על גבינת ריקוטה במקום על תפוחי אדמה. בנוסף, כדי להכין את המנה עליכם להשתמש בשמן אבוקדו טעים ושופע יתרונות בריאותיים, כך שהיא לבטח תהפוך ללהיט במטבח שלכם.
את מאפה הקאפקייק כבר התרגלנו לראות בכל מיני צורות, צבעים וטעמים – ולרוב הוא מתוק ומוגש כקינוח בסוף ארוחה או חגיגה כלשהי; אך המתכון הבא שלפניכם הופך את הקאפקייק למאפה גבינתי, מתובל וטעים שאפשר להגיש כמנה ראשונה או ככיבוד מלוח לאורחים. הפלוס הגדול כאן הוא השימוש בשמן אגוזי לוז – שלו יתרונות בריאותיים רבים והוא מומלץ בכל פה.
פרגיות צלויות הן מעדן מלכים שיכול להוות מנה עיקרית בכל ארוחה כמעט, חגיגית או יומיומיות. אך יחד עם התיבול הייחודי שאנחנו מציעים לכם במתכון הזה, הכולל שמן דקלים אדום – שלו יתרונות בריאותיים רבים והוא גם נותן טעם חלק ועדין למנה – הפרגיות יכולות להפוך בקלות לשיא של כל ארוחה בביתכם, ולכן לא כדאי לכם לפספס אותן ולגשת להכינן כבר עכשיו.
אם אתם מחפשים מנת ביניים מתובלת, בריאה ומוצלחת, שתוכלו לנשנש בין הארוחות מול הטלוויזיה, להגיש לאורחים שהזדמנו לביתכם או אפילו להשתמש בה כתוספת מנצחת למנה עיקרית – זוהי בדיוק המנה בשבילכם. תפוחי האדמה הקטנים והמאודים האלו, בציפוי שקדים, תבלינים ושמן שקדים בריא ומומלץ, הם ללא ספק מה שאתם צריכים כדי לייצר לעצמכם נשנוש מעולה ומדויק.
עוגיות שוקולד צ'יפס הן ללא ספק אחד מקינוחי הדגל של המטבח האמריקאי, כשכיום כבר אוהבים לזלול אותן בתאווה בכל העולם. הן מתוקות, נימוחות בפה, מלאות בשוקולד צ'יפס נפלאים, ועכשיו בעזרת המתכון הבא גם יש לכם הזדמנות להוסיף להן קצת בריאות, בעזרת מרכיב מזין במיוחד כמו שמן זרעי ענבים. אז למה אתם מחכים? העוגיות הללו הולכות להיחטף, אז מהרו להכין אותם!
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: