עוגות ספוג מתאימות לכל אירוע הודות לעובדה שניתן לשים בהן מילויים מגוונים, החל מריבה, דרך ממרחי שוקולד ועד לקרמים עשירים. את המתכון שלפניכם לעוגת ספוג תוכלו להכין במהרה, והתוספת של הריבה תהפוך את התוצר לטעים במיוחד, למרות פשטותו.
נעמה שגיב, בעלת בלוג התזונה והבריאות "היפה והחיה", שילבה בין הטעם והצבע הנפלאים של דובדבנים עם חמאת בוטנים ליצירת עוגה קרה ועשירה במיוחד. עם המתכון הייחודי הזה תוכלו לא רק ליהנות מקינוח טעים, אלא להרשים כל אורח שיגיע אליכם ויטעם ממנה. אף אחד לא יאמין שהעוגה הזו לא מכילה חלב, ואתם תוכלו ליהנות ממנה בכל עת שתרצו, בלי רגשות אשמה.
שוקולד הוא כנראה המכנה המשותף הכי גדול בעולם, ועם מתכון לעוגה הבאה לא קשה להבין מדוע. הטעם הנפלא של העוגה הפשוטה הזו יגרום לכם להכין אותה שוב ושוב כשלא יהיה לכם זמן להכין קינוח מורכב יותר, או פשוט כשתרצו משהו מתוק וטעים שלא דורש שעות רבות של הכנה.
תפוחים הם מהפירות האהובים ביותר על כולנו, והעובדה שהם נמצאים בהישג יד במשך כל השנה הופכת אותם לפרי המושלם עבור קינוחים שונים. תוספת הקינמון והדבש לתפוחים במתכון הבא יוצרת עוגה עם טעם מתקתק וניחוח משכר שימלא את ביתכם ויגרום לכם לרצות שהיא תהיה על הצלחת שלכם כמה שיותר מהר.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: