הפנקייק האמריקאי הוא אחת ממנות ארוחת הבוקר האהובות ביותר בעולם. בארה"ב נוהגים להגיש את הפנקייקים בערימה גבוהה כשהם נערמים אחד על השני ומכוסים בשכבה נדיבה של סירופ מייפל או שוקולד, אך אנחנו מתכוונים להגיש לכם גרסה בריאה ומתוחכמת יותר של מנת הפנקייקס המסורתית, הפעם בתוספת בטטה ושיבולת שועל, ובליווי קרם מסקרפונה מתקתק.
מי שמכיר את מנת הבטטה האפויה יודע שמדובר במעדן מלכים, אז תארו לעצמכם כמה היא טעימה כאשר ממלאים אותה בשיבולת שועל, המקפיצה את כל המנה הזאת עוד יותר, גם מבחינת ערכים בריאותיים וגם מבחינת טעם. זוהי מנה קלה להכנה והיא משלבת את שני הרכיבים הנהדרים הללו באופן נפלא וטעים במיוחד.
בדרך כלל השילוב של שיבולת שועל ובטטה עובד טוב עבור מנות המתאימות בעיקר לארוחת בוקר, אך השילוב הזה יכול לעבוד מצוין גם עבור מנות עיקריות. נקניקיות הצ'וריסוס הפיקנטיות, שמקורן בספרד, משתלבות באופן מיוחד עם הבטטה ושיבולת השועל ונותנות למנה הזאת אופי וטעם לא שגרתיים, הנעים על כל קשת הטעמים.
הפודינג ידוע בכל העולם כקינוח מתוק ומעולה לסיומה של ארוחה דשנה, וגם כמנה נהדרת וקלילה לארוחת בוקר מזינה. בעזרת המתכון הבא תלמדו כיצד להכין פודינג טעים ומשביע שייתן לכם אנרגיות לכל היום, או קינוח שתוכלו ליהנות ממנו גם לאחר ארוחת הבוקר.
אם לא מספיק לכם רק השילוב המצוין בין בטטה לשיבולת שועל, אנחנו שמחים להוסיף לכם כאן עוד "תפנית בעלילה" בעזרת המנה הבאה, המציעה פשטידת שיבולת שועל ובטטה שמעליה קרמבל פקאן פריך. הפירורים הללו מוסיפים למנה הזאת טעמים נפלאים שהופכים אותה לקינוח חם מושלם או, אם תרצו, למעין "חטיף בריאות" שניתן לשמור במקרר ולקחת ממנו חתיכה בכל פעם שמתחשק לכם משהו מתוק.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: