הוראות הכנה:
1. חממו את התנור ל-190 מעלות עבור תבנית אפייה מאלומיניום, או ל-180 מעלות אם אתם מתכוונים להשתמש בתבנית מזכוכית.
2. ערבבו את הסוכר, השמנת החמוצה, הביצים והחמאה באמצעות כף או מערבל מזון.
3. מעכו את הבננות, והוסיפו אותן יחד עם תמצית הווניל לתערובת.
4. הוסיפו את הסודה, הקמח והמלח לתערובת וערבבו היטב.
5. שמנו תבנית אפייה בקוטר 23 ס"מ, ושפכו לתוכה את הבלילה שלכם.
6. אפו את העוגה במשך 20-25 דקות, או עד שקיסם שתכניסו לתוכה ייצא נקי.
7. אפשרו לעוגה להתקרר לפני שתתחילו בשלב הציפוי.
הוראות הכנה לציפוי:
1. ערבבו את החמאה ואבקת הסוכר יחד באמצעות מערבל מזון, עד לקבלת תערובת חלקה.
2. הוסיפו באיטיות את השמנת ואת אבקת הווניל, והמשיכו לערבב עד לגיבוש כל הרכיבים יחד.
3. מרחו את הציפוי על גבי העוגה שהכנתם.
4. העוגה שלכם מוכנה! הגישו והתכוננו לקבלת המחמאות!
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: