ארוחות סיניות ביתיות רבות מתחילות במרק חם וטעים, שמעניק לסועד תחושה נעימה, פותח את התאבון ותורם מאוד לבריאות. המרק הבא עשיר מאוד בוויטמין B5, שחיוני לבניית התאים ותפקודם, מסייע בפירוק שומנים ותורם להרגעה במצבי חרדה ולחץ. כמו כן, המרק מכיל גם סלניום, מינרל המסייע בהגנה מפני סרטן המעי הגס וסרטן הערמונית.
הסלט הבא משלב בין מספר ירקות בריאים במיוחד: הבטטה תורמת לראייה, מחזקת את העצמות ומסייעת למניעת מחלות לב, והכרוב הסגול כולל למעלה מ-36 חומרים שמונעים סרטן. הכמות במתכון מתאימה לעד 6 סועדים אם מדובר במנת פתיחה, או לממוצע של בין 2-3 מנות במקרה שהסלט מיועד לשמש כמנה עיקרית לסועדים צמחוניים.
הריכוז הגבוה של הירקות במנת הנודלס הזו הופך אותה לאפשרות בריאה הרבה יותר ממנות הנודלס שאנחנו רגילים לאכול בדרך כלל. ניתן להקפיץ את הירקות בווק, או אם אין לכם, לטגן אותם עם מעט מאוד שמן במחבת כפי שמצוין במתכון.
עבור מי שממתין למנת העוף, המנה הבאה היא שיאה של הארוחה. נתחי העוף יוצאים רכים, מתקתקים וטעימים, ושילוב הטעמים שלהם יחד עם האננס והפלפל מבטיח שאין מי שישאיר צלחת מלאה. הוספת אחד מתבליני הדגל של המטבח הסיני, שהוא הג'ינג'ר, לצד שום וצ'ילי ירוק, מבטיחה תוספת מיוחדת של בריאות שמסייעת לפתרון בעיות עיכול, שיכוך כאבי שרירים, הורדת לחץ הדם ועוד.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: