print header

מתכון לתירס בחלב וסוכר, טעים במיוחד!

על קצה המזלג - נשנושים וחטיפים

נתקלנו בטכניקה הזו לבישול תירס שלא חשבנו עליה בעבר.
מאחר וזה כזה טעים כנראה שזו תהיה הדרך היחידה שבה נאכל תירס מעכשיו.
מספיק היה לראות את הבן שלי אוכל שלושה קלחים ומתחנן לעוד כדי להבין שהמתכון הזה פשוט מוצלח!


מתכון לתירס בחלב

מצרכים:

6-8 קלחי תירס ללא הקליפה
מים
1/4 1 כוס חלב
1/3 כוס סוכר חום
1/4 כוס חמאה (אופציונלי להוסיף למים)

הוראות הכנה:

1. מלאו סיר גדול במים עד החצי (השתמשו בסיר מספיק גדול כדי להכיל את כל הקלחים). הוסיפו את החלב, הסוכר והחמאה.
2. הביאו את הסיר לרתיחה והוסיפו את התירס. הנמיכו את החום ואפשרו לקלחים להתבשל במשך 7 עד 8 דקות או שעד שהם רכים, לפי גודל הקלחים נסו לא לבשל אותם יותר מדי כדי שלא יהפכו לקשים.
3. בעזרת מלקחיים הוציאו את התירס מהסיר והניחו על צלחת או בקערה, כסו בנייר כסף עד ההגשה. ניתן להגיש עם חמאה ומלח לפי הטעם.

בתיאבון!

 
תמונה: Jonathunder
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.