בישול בריא עם שמן - טיפים ומתכונים מומלצים!
למה אנחנו כ"כ אוהבים אוכל שומני? למה אוכל דל שומן, נתפס אצלנו כמשהו חיוור ולא טעים, שאוכלים רק "בדיאטה"? היכנסו וקראו את התשובות!
כל מי שמבשל צריך להכיר: מדריך התחליפים השלם לבישול ואפייה
רוצים להכין מתכון מסוים אך בדיוק גיליתם שאין לכם מרכיב מרכזי אחד שקיים בו? המדריך הבא הוא בדיוק מה שאתם צריכים – בואו לגלות תחליפים אפשריים!
כדאי לדעת: 10 טיפים לאפייה נכונה!
כשזה נוגע לאפייה, לא משנה אם אתם שפים מדופלמים או טבחים חובבנים, דיוק זה הכל וחשוב מאוד לעקוב אחרי ההוראות. הנה 10 טיפים לאפייה נכונה.
אוהבים תוכניות בישול ואוכל? גלו 8 מומלצות שזמינות בנטפליקס
בין אם אתם חובבי הריאליטי ובין אם אתם חובבי התרבות, 8 תוכניות האוכל והבישולים האלו יכולות לספק את הצורך שלכם לטעום עוד ביס קטן מפה או משם.
12 טעויות בישול שהורסות ארוחות והדרכים הפשוטות לתקן אותן
בישול יכול להיות פעילות מהנה או כאב ראש, וזה תלוי בדרך שבה אנו עובדים במטבח. הכירו את 12 הטעויות שרובנו עושים בבישולים וכיצד לתקן אותן.
בישלתם אוכל מלוח מדי? כך תתקנו טעויות שאתם עושים במטבח
בעזרת המדריך שלפניכם תוכלו ללמוד כיצד ניתן לתקן טעויות נפוצות בבישול ואפייה, כך שהאוכל שלכם יצא טעים, מזין ובריא...
גלו מה אפשר לעשות עם שמן בישול משומש ואיך להיפטר ממנו נכון
מה עושים עם שמן לטיגון? האם שופכים לאסלה, או שאולי כדאי לשפוך אותו ישירות לפח האשפה? התשובה היא אחרת לגמרי ומומלץ להכיר אותה...
המדריך הבא יעזור לכם לדעת מתי להשתמש בכל סוג של שמן בישול
במטבח קיימים כמה סוגי שמן שונים, כל אחד מהם מתאים לסוג בישול מסויים. למדו מתי להשתמש בכל סוג שמן ושמרו על הבריאות שלכם ושל משפחתכם.
לבישול, אפייה או טיגון: כך תדעו לבחור את תפוח האדמה המתאים
בחירת תפוח אדמה יכולה להיות לעיתים מבלבלת, אולם בעזרת המדריך הבא תדעו להתאים כל זן של תפוח אדמה לשימושו במטבח: בישול, אפייה או טיגון.
הכירו את 5 מתכוני הקרם הבסיסיים כמו שראיתם בתכניות האפייה
הכירו את 5 מתכוני הקרם הבסיסיים ביותר במטבח שכל חובב אפייה חייב לדעת להכין, כך תוכלו לפנק את האנשים היקרים לכם מכל בקינוח טעים ומיוחד.
17 אסונות בישול שמוכיחים שיש אנשים שאסור להם להיכנס למטבח!
כמעט בכל בית יש מישהו שאסור לו להיכנס למטבח, כי אחרי שהוא מסיים שם נשאר רק בלגן, הרס וחורבן. התמונות האלה יזכירו לכם את המישהו הזה שבביתכם...
המדריך המלא לשימוש בשמני בישול: איך לבחור את השמן הנכון
כיום יש כל כך הרבה סוגים שונים של שמני בישול, ואם אתם רוצים לדעת כיצד מומלץ להשתמש בכל אחד מהם, המדריך הבא הוא בשבילכם!
11 שימושים נהדרים שאפשר לעשות בקמח שלא קשורים לאפייה ובישול
מאז שגיליתי את 11 השימושים הנפלאים האלה בקמח, אני כבר לא זורקת את השאריות שנשארות לי ממנו בארון - היכנסו וגלו גם אתם!
נשאר לכם שמן בישול? אל תשפכו אותו לכיור...
שמן בישול הוא פסולת שאיש לא יודע מה לעשות איתה, להשליך לפח או לשפוך לכיור? מסתבר ששתי התשובות אינן נכונות. גלו מה אפשר לעשות עם שמן בישול.
בשלנים, כדאי שתפנימו ש-9 המיתוסים האלו על בישול לא נכונים
בעולם הבישול והכנת האוכל יש הרבה מאוד מיתוסים שהאמת מאחוריהם חלקית ביותר או לא קיימת. הנה 9 כאלו (ועוד 1 בונוס) שכדאי שתדעו מה נכון לגביהם...
20 טיפים ועובדות על בישול שכל אחד חייב להכיר
בישול הוא עניין של טאץ', אהבה, תרגול וניסיון, אבל גם של ידע. הנה כמה סודות מהמטבח שיעזרו לכם לשדרג את יכולות הבישול...
כדאי לדעת: כך שיטות הבישול השונות משפיעות על המזון שלכם
כולנו רוצים לדעת שהמזון שאנו אוכלים הוא מזין, אך הדרך שבה אנו מבשלים אותו משפיעה על הערכים התזונתיים שלו. לכן מומלץ שתכירו את המידע שבכתבה.
שמרו את הכתבה הזו במועדפים לפעם הבאה שתיתקעו בבישולים
הכנו לכם מדריך שיראה לכם איך להחליף מרכיבים שונים בבישול ובאפייה, עם מרכיבים אחרים שכבר יש לכם בבית ונמצאים ממש לידם במזווה או במקרר.
עוף פריך מושלם ועוד 15 טיפים לבישול ואפייה שכדאי להכיר
כדי לבשל בצורה טעימה ולהתנהל במטבח באופן חכם, לא חייבים להיות שפים, אלא לנסות את 16 הטיפים הגאוניים הללו שיעזרו לכם במשימה!
כך תבחרו את סוגי הדגים המתאימים ביותר לבישול מנת הדג שלכם
קראו את המדריך הבא שנועד לעזור ולתת טיפים איך לבחור דג טרי או קפוא, איך לפלט דג ומהן שיטות הבישול המותאמות עבור כל סוג כדי לבשל מנה מושלמת.
15 טיפים פשוטים למטבח שישדרגו לכם את חווית הבישול והאכילה
15 הטיפים האלה ישנו וישדרגו את הדרך שבה הכנתם את האוכל שלכם עד היום. למדו כיצד לטפל נכון בבשר, איך לרכך אבוקדו תוך 10 דקות ועוד...
איך להכין מנה מושלמת? 8 שיטות בישול מנצחות שכדאי להכיר
מחפשים דרכים לשדרג את הבישול שלכם במטבח? או פשוט רוצים לדעת מהי הדרך הטובה ביותר להכין מנות? המדריך הבא יציג בפניכם 8 שיטות בישול נהדרות...
המדע שמאחורי האפייה - מידע חשוב לכל חובבי העוגות והעוגיות!
אם בישול זו אומנות, אפייה זה מדע. הכירו את התהליכים הכימיים שמתרחשים בזמן האפייה כדי שתוכלו להפוך לאופים מומחים ללא עוררין.
עשו זאת בעצמכם: תמציות טבעיות לבישול ואפייה ללא כימיקלים
בארון המטבח של כולנו נמצאים כמה בקבוקוני תמצית אפייה, אך תמציות אלה מיוצרות במפעלים ומלאות בכימיקלים. כך תוכלו לייצר בעצמכם תמציות טבעיות.
טיפים וקיצורי דרך לבישול ואפייה נכונים שאתם חייבים להכיר
בישול ואפייה גוזלות שעות עבודה ארוכות ומתישות, ועל מנת לקצר ולייעל את הזמן שלכם בצורה נכונה, כדאי שתכירו את 16 הטיפים הבאים שייקלו עליכם.
כתובת הדוא"ל הוסרה מהרשימה ולא ניתן לשלוח אליה את הכתבה. לחזרה לחץ כאן
במקום להזין בכל פעם מחדש את כתובות המייל של החברים אליהם רוצים לשלוח, צרו לכם רשימת קשר אישית שתהיה זמינה לשימוש בכל פעם שתרצו לשתף את המשפחה והחברים.
כעת תוכלו להוסיף בקלות ובמהירות את אנשי הקשר מחשבון המייל שלכם (כמו וואלה, ג"ימייל ועוד..), או להזין ידנית באופן חד פעמי את כתובות המייל שאתם רוצים לשמור.