header

מתכון לגלידת אפרסקים

המתכון הבא מיועד לקונדיטורים חובבים שמעוניינים בטעם ומראה מתוחכמים במיוחד, ממש כמו של מסעדה, ב-3 דקות עבודה שיניבו תוצאות שהאורחים לא יפסיקו לשבח. 

זמן הכנה: 3 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לגלידת אפרסקים
רכיבים ל גלידת אפרסקים:
קרם קוקוס - ⅓ כוס
דבש - 2 כפות
תמצית וניל - 1 כפית
אפרסקים - 2 כוסות (קפואים וחתוכים לקוביות)
אופן הכנת ה גלידת אפרסקים:
  1. ערבבו את כל החומרים בקערה באמצעות כף, ולאחר מכן ערבלו אותם במערבל עד לקבלת תערובת סמיכה.
  2. העבירו לתבנית והקפיאו למשך פחות 4 שעות טרם ההגשה.
טיפ השף:
תוכלו להשתמש במגוון רחב של פירות קשים, כגון: אגס, נקטרינה, מלון, בננה ועוד.
מקור: דיצה ל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.