header

מתכון לביצי עין, גרידת בטטה וגבינות

בטטות גדושות בפחמימות מורכבות שתורמות לתחושת שובע, והחלבונים והשומנים שבביצה ישלימו לכם את אבות המזון הנחוצים לתחילת היום. ההכנה של המנה הבאה היא פשוטה במיוחד, ובזכותה תוכלו ליהנות מארוחת בוקר בריאה ומזינה תוך זמן קצר. שימו לב שהמתכון מיועד לשני סועדים וניתן לשנות את כמות הביצים והבטטה בהתאם לצורך.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לביצי עין, גרידת בטטה וגבינות מקור תמונה: edibleperspective
רכיבים לביצי עין עם בטטה:
בטטה - 1 (גדולה, קלופה ומגורדת)
ביצים - 3 (גדולות)
גבינת עיזים - לפי טעמכם (קשה)
שמן - מעט (לטיגון)
אופן הכנת הביצי עין עם בטטה:
  1. חממו שמן במחבת גדולה על להבה בינונית-גדולה והוסיפו לה את הבטטה המגורדת. ערבבו את הבטטה וטגנו אותה במשך 8-10 דקות או עד שהיא תשחים.
  2. שטחו את הבטטה המטוגנת על גביי המחבת, הוסיפו את גבינת העיזים, ערבבו וצרו בתוך התערובת 3 "בארות" עבור הביצים. שברו את הביצים לתוך כל אחת מהבארות, תבלו במעט מלח ופלפל, הכינו לפי טעמכם והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.