header

מתכון לבייגל גרמני - פרעצל

הכניסו את אוכל הרחוב הגרמני הטעים ביותר אל המטבח שלכם, עם פרעצלים חמים וזהובים שייחטפו מהשולחן על ידי ילדים ומבוגרים כאחד, הרבה לפני שיגיעו המנות האחרות. 

זמן הכנה: 25 דקות
כמות סועדים: 20
רמת קושי: קל
מתכון לבייגל גרמני - פרעצל
רכיבים לפרעצל'ס:
קמח לבן - 1 קג'
מים פושרים - 2 כוסות
מלח - ½1 כפות
סוכר - 3 כפות (מחולקים )
חמאה - 50 גר'
רכיבים לציפוי:
מים - 2 כוסות
סודה לשתיה - 3 כפות
סוכר חום - 2 כפות
אופן הכנת הפרעצל'ס:
  1. שימו במערבל מזון את השמרים, המים ו-1 כף סוכר, וערבלו אותם עד ליצירת עיסה דביקה. כבו את המערבל, המתינו 10 דקות והוסיפו את הקמח, המלח, 2 כפות סוכר והחמאה. ערבלו עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  2. כסו את הבצק עם מגבת מטבח ואפשרו לו לתפוח כשעה או עד שיכפיל את נפחו.
  3. חלקו את הבצק לחלקים שווים בהתאם לכמות המאפים שאתם מעוניינים להכין, וצרו מכל חלק צורת "שמינית" של פרעצל.
  4. חממו את תנור האפייה ל-200 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה וקמחו אותה.
אופן הכנת הציפוי:
  1. בסיר בינוני, הרתיחו 2 ליטר מים והוסיפו להם את הסודה והסוכר החום.
  2. טבלו כל פרעצל במים החמים והעבירו אותו לתבנית האפייה.
  3. הברישו כל פרעצל בביצה ומפזרים מעל מעט מלח גס.
  4. הכניסו את התבנית לתנור למשך 20-25 או עד שהפרעצלים מקבלים גוון זהוב עמוק. preperation
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.