header

מתכון לסלט סלק ומיונז

מנות סלק פופולריות מאוד בגאורגיה, במיוחד בחודשי החורף הקרים. באמצעות המתכון הבא תוכלו ללמוד להכין סלט סלק ומיונז טעים ומרענן עם רוטב עגבניות גאורגי ותבלינים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט סלק ומיונז
רכיבים לסלט סלק ומיונז:
סלק - 1 קג'
פטרוזיליה - 80 גר'
בצל ירוק - 120 גר'
כוסברה - 1 כפית
פלפל אדום - 1 כפית (לא חובה)
פלפל שחור - 2 כפיות
מלח - קמצוץ
אופן הכנת הסלט סלק ומיונז:
  1. שטפו את הסלקים והרתיחו אותם בסיר מים עד שהם מתרככים.
  2. קצצו את הבצל והפטרוזיליה.
  3. הסירו את קליפת הסלקים וגרדו אותם על מגרדת. אפשרו להם להתקרר מספר דקות.
  4. הוסיפו את הבצל והפטרוזיליה לקערת הסלק וערבבו את התערובת עם כף עץ. הוסיפו את התבלינים וערבבו שנית. preperation
  5. הוסיפו את רוטב המיונז והעגבניות. preperation
  6. ערבבו היטב והגישו את המנה כשהיא קרה.
מקור: רותי ש.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.