header

מתכון לפאי תותים

מעט מאוד אנשים יכולים לעמוד בפיתוי כשמציעים להם לטעום תותים מתוקים ועסיסיים, ועל אחת כמה וכמה כשמדובר בפאי תותים משגע! תוכלו להגיש את הקינוח הזה במפגש החברים הבא שלכם ואין ספק שתזכו במחמאות ותיהנו מקינוח טעים במיוחד.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפאי תותים
רכיבים לפאי תותים:
תותים - 470 גר' (שטופים וחתוכים לחצאים)
סוכר - 1 כוס
מים - 1 כוס
קורנפלור - 3 כפות
אופן הכנת הפאי תותים:
  1. ערבבו סוכר, מים וקורנפלור בסיר קטן. preperation
  2. הניחו את הסיר על אש בינונית-חזקה. ערבבו לעתים קרובות והביאו אותו לרתיחה.
  3. בזמן שהסיר על האש רפדו תבנית עגולה בבסיס בצק הפאי.
  4. אפו את בצק הפאי בחום של 160° עד להזהבה.
  5. כשהתערובת הופכת לסמיכה, הסירו את הסיר מהאש.
  6. הוסיפו את התותים לתוך התערובת, ערבבו מעט וצקו את התערובת אל תוך בסיס הפאי.
  7. כסו את העוגה והכניסו אותה למקרר למשך שעה ובמידת האפשר אפילו ללילה שלם.
  8. הגישו את הפאי קר יחד עם קצת קצפת או תוספת אהובה אחרת.
מקור: דנה.ת
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.