header

מתכון למרק סלק

פנקו את משפחתכם במרק סלק נהדר, העשיר במינרלים, ויטמינים ונוגדי חמצון שיטיבו עם גופכם ויחזקו אותו במהלך החורף.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למרק סלק
רכיבים למרק סלק:
שמן זית - 3 כפות
בצל - 1 (קצוץ)
שיני שום - 3 (טחונות)
סלק - 6 (קלופים וחתוכים)
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
אופן הכנת המרק סלק:
  1. חממו שמן זית בתוך סיר גדול על אש בינונית. הוסיפו בצל ושום, ערבבו היטב עד שיתרככו, אך שימו לב שלא ישחימו, כ-5 דקות לערך. הוסיפו את הסלק והמשיכו לערבב למשך דקה. הוסיפו ציר בקר, תבלו במלח ופלפל והביאו את הסיר לרתיחה. preperation
  2. כסו את הסיר ובשלו עד שהסלק יתרכך, 30-20 דקות לערך. הסירו את הסיר מהאש והניחו למרק להתקרר מעט.
  3. העבירו את המרק למעבד מזון וערבבו עד שהתערובת תקבל מרקם סמיך. החזירו את המרק לסיר וחממו אותו על אש נמוכה-בינונית עד שיתחמם.
  4. צקו את המרק לקערות והגישו.
מקור: טובה ק.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.