maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון ללביבות גבינה של שפרה

את הלביבות האלה מומלץ להגיש לצד מרק חלבי. הן קלות, אווריריות ורכות במיוחד, ומומלץ לנסות אותן גם בשבועות ולא רק בחנוכה.

למתכונים נוספים מהבלוג "במטבח עם שפרה".

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללביבות גבינה של שפרה מקור תמונה: shifra-l
רכיבים ללביבות גבינה:
קוטג' - 750 גר' (3 גביעים עם 3% שומן)
גבינה לבנה - 250 גר' (1 גביע עם 3% שומן)
קמח תופח - ½ כוס
קמח רגיל - ½ כוס
שיני שום - 3 (מרוסקות)
פלפל שחור - לפי הטעם
מלח - לפי הטעם
שמן קנולה - לטיגון
אופן הכנת הלביבות גבינה:
  1. כשעה לפני תחילת ההכנה, שפכו את כל הגבינות למסננת, הניחו את המסננת מעל לקערה ותנו לנוזלים המיותרים להתנקז.
  2. העבירו את כל המרכיבים לקערה וערבבו היטב.
  3. חממו את השמן במחבת שטוחה וטגנו את הלביבות עד להזהבה משני הצדדים. לבסוף העבירו אותן לצלחת עם נייר סופג. preperation מקור תמונה: shifra-l
טיפ השף:
מומלץ להגיש את הלביבות חמות עם ירקות בצד או ליד מרק חלבי.
מקור: במטבח עם שפרה
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: