header

מתכון קל לבורקס מלאווח מהבלוג "במטבח עם שפרה"

על פי שפרה, כל מי שטעם את הבורקס האלה, שעשויים ממלאווח, שאל מיד כיצד להכין אותם וביקש את המתכון. ילדים אוהבים אותם וגם נהנים להכין אותם ומומלץ להיעזר בהם במהלך ההכנה.

למתכונים נוספים מהבלוג "במטבח עם שפרה"

זמן הכנה: 25 דקות
רמת קושי: קל
מתכון קל לבורקס מלאווח מהבלוג "במטבח עם שפרה" מקור תמונה: shifra-l
רכיבים למלית:
גבינה לבנה - 250 גר' (5%)
קמח תופח - 1 כף
גבינת טוב טעם - 1 חבילה (250 גר')
גבינה בולגרית - 150 גר' (מגורדת)
גבינת קשקבל - 100 גר' (מגורדת)
רכיבים לבורקס:
מלאווח קנוי - 1 חבילה (כ-1 קג')
שומשום - לזרייה ( לפני האפייה)
אופן הכנת המלית:
  1. ערבבו היטב את כל מרכיבי המלית.
אופן הכנת הבורקס:
  1. הוציאו את המלאווח מהקפאה, פזרו את עיגולי הבצק על משטח עבודה והכינו את המלית בזמן שהעלים יפשירו.
  2. חלקו כל עיגול מלאווח ל-6 משולשים, שימו כף גדושה של מלית על כל משולש, גלגלו כמו קרואסון והניחו בתבנית. עשו זאת עם כל משולשי הבצק.
  3. תוכלו לשמור את הבצק מכוסה במקרר או להניח נייר אפייה בין השכבות ולהקפיא במקפיא.
  4. לפני ההגשה, חממו תנור ל-180 מעלות, מרחו כל בורקס בביצה, פזרו מעל שומשום ואפו למשך כ-30 דקות עד להזהבה. preperation מקור תמונה: shifra-l
מקור: במטבח עם שפרה
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.