header

מתכון לנגיסי בצל מטוגנים

צורת ההגשה המיוחדת והטעם הבלתי נשכח הופכים את המנה הזו לאהובה על ילדים ומבוגרים כאחד. זהו החטיף המושלם לכל מסיבה!

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לנגיסי בצל מטוגנים
רכיבים לנגיסי בצל:
בצל - 1 (גדול)
קמח - 2 כוסות
שמן - לטיגון עמוק
אופן הכנת הנגיסי בצל:
  1. חתכו את שורשו של הבצל והשתמשו בסכין גדולה כדי לחרוץ חריץ המגיע כמעט עד לסופו של הבצל. preperation
  2. המשיכו לחרוץ חריצים בזוויות שונות, כך שבסופו של דבר ראש הבצל יהיה מחולק לשמיניות או עשיריות. preperation
  3. הפרידו קלות את פרוסות הבצל זו מזו וקמחו אותו היטב.
  4. טגנו את הבצל טיגון עמוק עד להשחמה, והגישו אותו עם צלוחית מטבל מונחת במרכזו.
מקור: אביבה בלום
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
תכנים קשורים: צמחוני , טבעוני , פרווה , מתכון קל
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.