header

מתכון לעוגיות רול של אבי ז'אן לוי

בזמן שאבי הכין אוזני המן עם הפירות היבשים שנשארו לו מט"ו בשבט, קפצה בראשו מחשבה על סושי. אז הוא החליט לשנות לגמרי את המתכון שהיה לו בראש, וכך הגיעה ההברקה המתוקה שתראו לפניכם – עוגיות רול.

למתכונים נוספים מהבלוג "אומנות בטבעונות"

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות רול של אבי ז'אן לוי מקור תמונה: veganart
רכיבים לבצק:
שיבולת שועל - 1 כוס (טחונה דק)
פתיתי קוקוס - 1 כוס (טחונים דק)
פצפוצי אורז - 1 כוס (טחונים דק)
תמצית וניל - 1 כפית
מלח - קמצוץ
סילאן - 3 כפות
אגוזי מלך - ½ כוס
מים - 5 כפות
אופן הכנת הבצק:
  1. העבירו למעבד מזון את כל החומרים שמיועדים לבצק, וטחנו עד שתקבלו עיסה במרקם צפוף. preperation מקור תמונה: veganart
  2. העבירו את העיסה לנייר אפייה ושטחו אותה בעזרת דף אפייה בכדי למנוע את הידבקותה למערוך. preperation מקור תמונה: veganart
  3. טחנו את המרכיבים למילוי ושטחו אותם על הבצק. preperation מקור תמונה: veganart
  4. גלגלו את הבצק לצורת גליל.
  5. אם ברצונכם לקשט את הרול עם פתיתי קוקוס, זה השלב שבו תעשו זאת. פזרו את הפתיתים על המשטח וגלגלו את הרול עד שיתכסה במלואו. preperation מקור תמונה: veganart
  6. כעת נשאר רק לחתוך ולהגיש. preperation מקור תמונה: veganart
מקור: אבי ז'אן לוי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.