header

מתכון למרק אבוקדו עם עוף וליים

בזמן שהתרגלנו למרוח את האבוקדו על צנים או להוסיף אותו לסלט, הגיעה העת שתתנו לו סיכוי להרשים אתכם גם בתור מרכיב מרכזי במרק.  

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרק אבוקדו עם עוף וליים
רכיבים למרק:
טורטיות תירס - 4 (15 ס"מ, פרוסות לרצועות דקות)
שמן זית - ½1 כפות
בצל - 1 (קצוץ דק)
שיני שום - 8 (טחונות)
פלפל חריף - 4 (חתוך גס)
עוף - 220 גרם (ללא עור ועצמות, חתוך לרצועות דקות)
מיץ ליים - ¼ כוס
עגבנייה - 1 (ללא גרעינים, חתוכה לקוביות)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אבוקדו - 1 (קלוף, מגולען וחתוך לקוביות)
כוסברה - ¼ כוס (קצוצה)
אופן הכנת המרק:
  1. חממו את התנור מראש ל-200 מעלות.
  2. סדרו את רצועות הטורטייה על תבנית אפייה שמרופדת בנייר אפייה, ואפו אותן בתנור עד שישחימו מעט, כ-5-3 דקות לערך.
  3. הניחו סיר גדול על אש בינונית, שמנו אותו בשמן זית, הוסיפו בצל, שום ופלפל חריף, ובשלו אותם עד שישחימו מעט, כ-5-4 דקות לערך. preperation
  4. הוסיפו עוף, ציר עוף, מיץ ליים, עגבנייה, ומלח ופלפל לפי הטעם. ערבבו בעדינות ובשלו עד שהעוף יהיה מוכן. הוסיפו אבוקדו וכוסברה, וערבבו בעדינות.
  5. צקו את המרק לקערות, פזרו מעל לכל מנה רצועות טורטייה והגישו.
מקור: בלה ר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.