header

מתכון לטורטיית פירות העונה

טעמם של הפירות מצליח לעלות חיוך על הפנים בכל ביס, כך שוודאי תשמחו להכיר את המתכון הבא. ידוע שפירות מכילים ויטמינים ומינרלים רבים וכי מדובר במקור נהדר לסיבים, ובמידה שתדעו לצרוך אותם במידה הנכונה, תזכו בנשנוש בריא במיוחד שישמור על השובע שלכם לאורך זמן. 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לטורטיית פירות העונה
רכיבים לרוטב חלפינו ודבש:
פלפל צ'ילי - ½ כפית (עדיף חלפיניו)
דבש - ¼ כוס
מיץ לימון - ¼ כוס (+ 2 כפות נוספות. כ-½1 לימונים)
סוכר - 1 כפית
מים - 1-2 כפות
רכיבים למילוי ועטיפה:
חסה - עלים
תפוחים - 2 (חתוכים לרצועות דקות)
נקטרינות - 3 (חתוכות לרצועות גדולות)
תותים - 5-6 (פרוסים דק)
דפי אורז - 8 (לא חובה, אך מומלץ)
אופן הכנת הרוטב חלפינו ודבש:
  1. הניחו את פלפל הצ'ילי על תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה, והכניסו אותו לתנור על מצב צלייה למשך 6-4 דקות, או עד שישחים.
  2. כעת, הכניסו אל תוך קערה בינונית את פלפל הצ'ילי שצליתם, מעכו אותו היטב באמצעות מזלג, הוסיפו דבש, מיץ לימון, סוכר ומים, וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. העבירו את הרוטב לקערת הגשה קטנה.
אופן הכנת המילוי ועטיפה:
  1. מלאו תבנית אפייה עמוקה במים חמים והשרו בתוכה דף אורז במשך 3-2 שניות.
  2. לאחר מכן, הניחו את דף האורז על הצלחת, והתחילו למלא אותו: בחלק התחתון הניחו את עלי החסה, והוסיפו רצועות נקטרינה, רצועות תפוחים ופרוסות תותים.
  3. גלגלו את הטורטייה כך שתהייה סגורה היטב. preperation מקור תמונה: Fiona Forsyth (Bendigo Lioness)
  4. הגישו את הטורטיות לצד הרוטב שהכנתם, ותיהנו.
טיפ השף:
במידה שאין בידכם דפי אורז, תוכלו להסתפק בעלי החסה על מנת לעטוף את חטיף הבריאות הנהדר הזה, וכמובן שתוכלו להכניס כל ירק או פרי שבו תחשקו.
מקור: דנה.ת
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.