header

מתכון למרק כרובית צלויה

מרק הכרובית הבא הוא בריא וממלא במיוחד, ומומלץ כארוחה מזינה בחודשי החורף הקרים או כמרק מפתיע לארוחת ערב רגועה. טעמו הנפלא יהפוך אותו ללא ספק לחלק בלתי נפרד מרשימת המרקים שאתם הכי אוהבים.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למרק כרובית צלויה
רכיבים למרק כרובית:
כרובית - 1 (ראש, מופרד לפרחים)
שמן זית - 2 כפות
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית (גרוס)
בצל - ½ בצל (גדול, קצוץ)
ציר ירקות - 4 כוסות (מתכון לציר ירקות, או 4 כפיות אבקת מרק ירקות + 4 כוסות מים)
שיני שום - 2 (קצוצות)
בצל ירוק - 2 גבעולים (קצוצים)
גבינת צ'דר - ⅓ כוס (מגורדת)
אופן הכנת המרק כרובית:
  1. מחממים את התנור ל-220 מעלות. מניחים את פרחי הכרובית על מגש ומזליפים מעל 2 כפות שמן זית. מוסיפים מלח ופלפל, אופים במשך 25 דקות, הופכים את הפרחים ואופים במשך 20 דקות נוספות. preperation
  2. מטגנים בסיר את הבצל הקצוץ במשך 4 דקות עד שהוא מתחיל להשחים. מוסיפים את השום ומטגנים במשך 2 דקות נוספות. מוסיפים את ציר הירקות ומביאים לרתיחה.
  3. מנמיכים את עוצמת הלהבה ומוסיפים את הכרובית. מכסים את הסיר ונותנים למרק להתבשל כרבע שעה.
  4. טוחנים את המרק במעבד מזון או עם בלנדר ידני.
  5. מומלץ להגיש עם גבינת צ'דר מגורדת ובצל ירוק קצוץ מלמעלה.
מקור: דורית פ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.