header

מתכון לנגיסי טופו מתובלים

את הנגיסים הנפלאים שתוכלו להכין לפי המתכון הבא ניתן לאכול כפי שהם או להוסיף לסלטים שונים. הם יוסיפו טעם ומרקם נפלא לכל מנה, ואתם תרוויחו קלוריות בריאות ורכיבי תזונה חיוניים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לנגיסי טופו מתובלים
רכיבים לנגיסי טופו:
טופו קשה - 250 גר'
קורנפלור - 1 כפית
דבש - 2 כפות
שיני שום - 3 (קצוצות)
מלח - קמצוץ
פלפל שחור - לפי הטעם
שומשום - מעט (לעיטור)
אופן הכנת הנגיסי טופו:
  1. חממו תנור ל-200 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. יבשו את הטופו באמצעות מגבת נייר וחתכו אותו לקוביות בעובי 1 ס"מ.
  3. הכניסו את הקורנפלור לקערה, הוסיפו לתוכה את קוביות הטופו וערבבו אותן באבקה עד שיצופו מכל צדיהן. preperation מקור תמונה: Emily
  4. הניחו את קוביות הטופו המצופות בקורנפלור על תבנית האפייה המרופדת ואפו במשך 30-45 דקות.
  5. כ-5 דקות לפני סיום האפייה של הטופו (כשהקוביות יהיו בגוון חום-זהוב) התחילו להכין את הרוטב: במחבת קטנה חממו דבש, רוטב סויה ושום על להבה בינונית עד שהרוטב יתחיל להיות סמיך. טעמו את הרוטב והוסיפו לו מעט מלח ופלפל.
  6. הוציאו את קוביות הטופו מהתנור, הקפיצו ברוטב והגישו עם מעט שומשום מפוזר מעל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.