header

מתכון למשקה מוחיטו תפוז ופומלה

אין כמו משקה מרענן לצד ארוחה טעימה, והגרסה הבאה למוחיטו וודאי תהיה חביבה על כל הסועדים. השילוב בין החמיצות של הפומלה החורפית הנפלאה לבין טעמו החזק של הרום יוצר משקה אלכוהולי מיוחד, שיעורר את רוחו של כל אחד.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון למשקה מוחיטו תפוז ופומלה
רכיבים לסירופ פומלה תפוז:
סוכר - 1 כוס
מיץ תפוזים - 1 כוס (סחוט טרי)
שורש כורכום - 1 (קלוף וחתוך גס)
תפוז - ½ כוס (פלחים חתוכים גס)
פומלה - ½ כוס (פלחים חתוכים גס)
רכיבים למוחיטו תפוז פומלה:
נענע - 4 עלים
מיץ ליים - 30 מ''ל
סירופ סוכר - 30 מ''ל (מתכון בהמשך)
רום לבן - 45 מ''ל
מי סודה - 45 מ''ל
רכיבים לסירופ סוכר:
סוכר - 1 כוס
מים - 1 כוס
אופן הכנת הסירופ פומלה תפוז:
  1. בסיר בינוני, ערבבו סוכר, מיץ תפוזים, ושורש כורכום על להבה בינונית ובשלו עד להמסת הסוכר.
  2. הנמיכו את האש ובשלו את הסירופ על להבה נמוכה-15 דקות. סננו את הסירופ והוסיפו לנוזל את כל פלחי התפוז והפומלה. preperation מקור תמונה: Jeff Potter
  3. הפרידו את הסירופ באופן שווה בין 2 קערות. הוסיפו לקערה אחת כוס מים, ערבבו, מזגו למגש קוביות קרח והקפיאו. את הקערה השנייה הכניסו למקרר למשך הלילה.
אופן הכנת המוחיטו תפוז פומלה:
  1. הכניסו את עלי המנטה אל תוך כלי הערבוב וכתשו מעט לשחרור טעמים.
  2. הוציאו את הסירופ מהמקרר, מזגו אותו לכלי הערבוב, הוסיפו מיץ ליים, רום, מי סודה וסירופ סוכר.
  3. ערבבו היטב, חלקו לכוסות והוסיפו את קוביות הקרח שהכנתם.
אופן הכנת הסירופ סוכר:
  1. בסיר בינוני, ערבבו סוכר ומים על להבה בינונית ובשלו עד להמסת הסוכר.
  2. הנמיכו את האש ובשלו את הסירופ על להבה נמוכה-15 דקות, צננו והעבירו לכלי עד השימוש.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.