header

מתכון לספגטי, אספרגוס ולפת

טיפות הגשם הנוקשות על חלונות ביתנו והרוחות החזקות של שעות הערב המאוחרות מהוות רקע מצוין להכין ארוחה איטלקית רומנטית שתתאים בדיוק לאווירת החורף הקסומה. במתכון הספגטי הטעים הבא תוכלו לנצל לא רק את מצב הרוח החורפי שאליו נכנסתם, אלא גם את הלפת והאספרגוס שכעת ניתן ליהנות משיא טריותם.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לספגטי, אספרגוס ולפת מקור תמונה: amsterdamflavours
רכיבים לספגטי:
אספרגוס ירוק - 1 צרור (חתוך גס)
לפת - 2 (חתוכים גס)
שיני שום - 3 (טחונות)
צלפים - 2 כפות
ספגטי - 500 גר'
שמן זית - 3 כפות
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - 1 כפית
אופן הכנת הספגטי:
  1. בשלו את הפסטה בסיר עם מי מלח על פי הוראות היצרן ועם תום הבישול סננו ממנו את המים והניחו בצד. מומלץ לשמור חלק ממי הבישול להמשך המתכון.
  2. חממו את שמן הזית במחבת עמוקה על אש בינונית, הוסיפו לה שום, צלפים ואספרגוס וטגנו אותם למשך 2 דקות.
  3. הוסיפו למחבת את הפסטה וערבבו היטב. הוסיפו 2-3 כפות ממי הבישול של הפסטה למחבת ותבלו עם מלח ופלפל.
  4. לאחר כ-5 דקות, הוסיפו את חתיכות הלפת אל המחבת ובשלו את המנה תוך כדי ערבוב למשך כ-10 דקות נוספות. כבו את האש והגישו חם!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.