header

מתכון למאפינס צ'דר-חלפיניו

השילוב המנצח בין גבינת הצ'דר לפלפל החלפיניו במתכון הבא יוצר מנה צבעונית וטעימה עם עקצוץ של חריפות. המאפינס הייחודיים הללו מושלמים לכל ארוחה ביום, והם בהחלט יהפכו לאהובים על כל בני הבית.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למאפינס צ'דר-חלפיניו
רכיבים למאפינס צ'דר:
קמח שקדים - 2 כוסות
קמח פשתן - ½ כוס (ניתן להשיג בחנויות טבע, או להמיר בכמות זהה של קמח שקדים)
אבקת אפייה - ½1 כפיות
גבינת צ'דר - ¼1 כוסות (מגוררת)
פלפל חלפיניו - ⅓ כוס (משומר, קצוץ)
ביצים גדולות - 4 (טרופות קלות)
שמן צמחי - ¼ כוס
חלב שקדים - ¼ כוס
מלח - ½ כפית
אופן הכנת המאפינס צ'דר:
  1. חממו את התנור ל-180 מעלות ורפדו תבניות של מאפינס במנג'טים מנייר.
  2. בקערה גדולה, ערבבו יחד קמח שקדים, קמח פשתן, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח. ערבבו פנימה 1 כוס גבינת צ'דר ואת הפלפלים הקצוצים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. הוסיפו לקערה עם בלילת המאפינס שמן צמחי, ביצים וחלב שקדים. ערבבו היטב לקבלת תערובת אחידה.
  4. חלקו את הבלילה בין תבניות המאפינס ופזרו עליהן את גבינת הצ'דר שנותרה.
  5. הכניסו את המאפינס לתנור למשך 22-24 דקות, או עד שהחלק העליון שלהם משחים. הוציאו מהתנור, צננו מעט והגישו.
טיפ השף:
העבירו את הבלילה לקנקן מזיגה, כך תוכלו להקל על יציקת התערובת לתבניות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.