header

מתכון לרוטב פסטו מפיסטוק וגרגירי חומוס

בעוד שקיימים גרסאות ומתכונים שונים לרוטב הפסטו, דווקא הפיסטוק מצליח לשדרג את המנה הזו ולהעניק לה טעם מפתיע ונהדר. אמנם לא מדובר באגוז, אבל הודות למרקם, לטעם ולערכים התזונתיים שיש בפיסטוק, אי אפשר שלא לצרף את הרוטב הבא לאוסף המתכונים הזה! 

זמן הכנה: 3 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב פסטו מפיסטוק וגרגירי חומוס
רכיבים לממרח פסטו:
פיסטוק - ⅓ כוס (קלוי ומלוח, 40 גר')
גרגירי חומוס - 450 גר' (מומלץ להשרות קודם לכן)
שיני שום - 3 (טחונות)
תה ירוק - ¼ כוס (פושר וממותק)
מיץ לימון - ¼ כוס (סחוט טרי)
מלח ים - ¾ כפית
פלפל שחור - ½ כפית (טחון טרי)
שמן זית כתית - 3 כפות
אופן הכנת הממרח פסטו:
  1. ערבבו את כל המרכיבים במעבד מזון או בבלנדר במשך כ-2 עד 3 דקות, עד שתתקבל תערובת אחידה וחלקה. preperation
  2. טעמו ותבלו בהתאם לטעמכם האישי. מומלץ לשמור בקירור לפני ההגשה.
מקור: מירב ב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.