header

מתכון לחטיפי שוקולד ממולאים מרציפן מהבלוג "Pink Vegan"

את החטיף המושלם הזה בדרך כלל מכינים עם חמאת בוטנים, אך להדס לא היה מהממרח האהוב בבית, ולכן היא נאלצה לאלתר. התוצאה יצאה מעולה, ואחרי שתטעמו את העוגיות יתכן שתתאהבו בעצמכם.

למתכונים נוספים מהבלוג "Pink Vegan"

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לחטיפי שוקולד ממולאים מרציפן מהבלוג "Pink Vegan" מקור תמונה: pinkhadas
רכיבים לחטיפי שוקולד:
שוקולד מריר - 100 גר' (80% מוצקי קקאו)
שמן קוקוס - 2 כפות
מרציפן - ¼ כוס (מתכון בהמשך)
רכיבים למרציפן:
סירופ מייפל - ⅛ כוס (45 גר' או אגבה)
תמצית שקדים - מעט (⅛ כפית, לא חובה)
אופן הכנת החטיפי שוקולד:
  1. המיסו את השוקולד בבן מארי (סיר בתוך סיר) עם שמן הקוקוס.
  2. שימו ½1 כפיות מהשוקולד המומס בתוך גביעי נייר ודאגו לשטח את השוקולד היטב. הכניסו למקפיא למשך כ-5 דקות על מנת שהשוקולד יתמצק.
  3. כעת הכינו את המרציפן לפי המתכון המצורף.
  4. הוציאו את הגביעים מהמקפיא והניחו ½ כפית מרציפן מעל לשכבת השוקולד שקפאה. שטחו היטב ודאגו להשאיר מעט מקום על מנת שתוכלו "לסגור" את הגביע בשכבת שוקולד עליונה.
  5. מעל למרציפן שימו 2 כפות שוקולד או יותר עד שכל המרציפן יתכסה ושכבת השוקולד תהיה מיושרת.
  6. הכניסו למקפיא למשך כ-15 דקות להתקשות, לאחר מכן העבירו לקופסה אטומה ושמרו במקרר עד לשבוע. preperation מקור תמונה: pinkhadas
אופן הכנת המרציפן:
  1. ערבבו בקערה את השקדים הטחונים, המייפל או האגבה ותמצית השקדים.
טיפ השף:
* ניתן להשתמש בכל מילוי אחר לעוגיות, כמו למשל חמאת בוטנים, ממרחי פירות ואפילו ריבות.
* מומלץ להסיר את עטיפת גביעי הנייר לפני ההגשה.
מקור: הדס אריאל בלנקשטיין
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.