header

מתכון לעוגיות קוקוס ושוקולד צ'יפס מהבלוג "Pink Vegan"

המתכון הזה לעוגיות קוקוס ושוקולד צ'יפס הוא האהוב על הדס, ולוקח רק חצי שעה להכין אותו. הוא גם כשר לפסח וגם טבעוני, כך שכל אחד יוכל ליהנות מהתוצאה הנהדרת שלו במהלך החג ללא מגבלה.

למתכונים נוספים מהבלוג "Pink Vegan"

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות קוקוס ושוקולד צ'יפס מהבלוג "Pink Vegan" מקור תמונה: pinkhadas
רכיבים לעוגיות קוקוס:
פתיתי קוקוס - 2 כוסות
שמן קוקוס - ¼ כוס (נוזלי)
רסק תפוחים - 2 כפות (גדושות)
סוכר חום - ½ כוס
מלח - קורט
תמצית וניל - ½ כפית
אופן הכנת העוגיות קוקוס:
  1. חממו את התנור מראש ל-170 מעלות.
  2. ערבבו יחדיו את כל החומרים למעט השוקולד צ'יפס, ולאחר מכן הוסיפו את השוקולד צ'יפס וערבבו לעיסה אחידה.
  3. צרו מהעיסה כדורים בעזרת כף, גלגלו כל כדור בידיים, הניחו על נייר אפייה שעל גבי תבנית אפייה ולחצו מעט על העוגיות, על מנת שיקבלו צורה של עוגייה ולא של כדור.
  4. הכניסו את העוגיות לתנור למשך כ-15 דקות. לאחר מכן חכו שיתקררו לחלוטין ותוכלו ליהנות מטעמן המתוק (מומלץ לאכול אותן כשהן קרות). ניתן לשמור את העוגיות בכלי אטום עד שבוע במקרר. preperation מקור תמונה: pinkhadas
מקור: בלוג "Pink Vegan"
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.