header

מתכון לפשטידת מצות ומנגולד של אלונה אייזנברג

לפני המתכון הזה, אלונה לא התלהבה כלל ממנגולד, אך לאחר שהפסיקה לצרוך בשר והתחילה להשתמש בחומרי גלם חדשים היא גילתה שדווקא ניתן להכין בעזרתו מנות טעימות במיוחד, כמו פשטידת המנגולד והמצות שתכירו במתכון הבא.

למתכונים נוספים מהבלוג "בלונים"

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לפשטידת מצות ומנגולד של אלונה אייזנברג מקור תמונה: בלונים
רכיבים לפשטידת מנגולד:
מנגולד - צרור עלים
מצות - 6
חמאה - 50 גר'
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפשטידת מנגולד:
  1. חממו את התנור מראש ל-180 מעלות.
  2. שטפו היטב את עלי המנגולד, סננו אותם ממים וקצצו אותם גס. preperation מקור תמונה: בלונים
  3. העבירו את העלים למחבת רחבה והוסיפו לה 50 גרם חמאה. אדו את הכל במשך מספר דקות. preperation מקור תמונה: בלונים
  4. הרטיבו את המצות ופוררו אותן לחתיכות בינוניות. אין צורך לסחוט את המים מהמצות.
  5. שימו בקערה את הגבינות, המצות והביצים, הוסיפו את עלי המנגולד וערבבו את הכל ביחד. preperation מקור תמונה: בלונים
  6. סדרו את התערובת בתבנית, אך אל תדחסו יותר מדי את הפשטידה בתוכה על מנת שתישאר אוורירית.
  7. הכניסו לתנור למשך 20-30 דקות
  8. הפשטידה שלכם מוכנה. אלונה ממליצה לאכול אותה קרה, ולכן כדאי להמתין שתתקרר ולאחר מכן לפרוס אותה לריבועים קטנים.
מקור: אלונה אייזנברג
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.