header

מתכון לעוגת לימון בזיגוג פונדנט

מי יכול לסרב לעוגת לימון מצופה? לאחר שתלמדו להכין את המתכון הבא, לא תהיה לכם סיבה לוותר על הקינוח הנהדר והמרענן הזה!

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת לימון בזיגוג פונדנט
רכיבים לעוגה:
חלב סויה - 1 כוס (ממותק)
חומץ תפוחים - 1 כפית
קמח - 1 כוס + 2 כפות
שקדים - ⅓ כוס (קצוצים דק)
אבקת אפייה - ½1 כפיות
מלח - ½ כפית
סוכר - ¾ כוס
שמן קנולה - ⅓ כוס
מיץ לימון - מ- ½ לימון קטן
תמצית לימון - 2 כפיות
רכיבים לציפוי:
אבקת סוכר - ½ כוס
חלב סויה - 1 כף (לא ממותק)
תמצית לימון - ½ כפית
אופן הכנת העוגה:
  1. חממו את התנור מראש על 180 מעלות, ושמנו תבנית אפייה אינגליש קייק (תבנית מלבנית מוארכת).
  2. בקערה בינונית, הקציפו יחד את חלב הסויה וחומץ התפוחים, והניחו בצד.
  3. בקערה גדולה, ערבבו יחד את הקמח, השקדים הטחונים, אבקת האפייה והמלח.
  4. חזרו אל הקערה הבינונית והוסיפו סוכר, שמן, מיץ לימון ותמצית לימון. ערבבו היטב.
  5. כעת חזרו שוב אל הקערה הגדולה, צרו חור במרכז התערובת וצקו פנימה את רכיבי הקערה הבינונית. ערבבו ערבוב קל מאוד, רק לצורך איחוד הרכיבים.
  6. צקו את הבלילה אל תוך התבנית, ואפו במשך 35-40 דקות או עד שקיסם שתכניסו אל התבנית ייצא נקי ויבש.
  7. אפשרו לעוגה להתקרר למשך כ-10 דקות לפני שתוציאו אותה מהתבנית.
אופן הכנת הציפוי:
  1. הקציפו יחד את חומרי הציפוי. לאחר שהעוגה התקררה לגמרי, הזליפו את הציפוי על גביה והמתינו שייתייבש. preperation
מקור: נוגה ס.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.