header

מתכון קל לקוגל אישיים

אין כמו מנה מתוקה לפתוח איתה את הבוקר, ועם הגרסה הזו לחטיפי קוגל אישיים שתוכלו לקחת אתכם כשאתם ממהרים לעבודה, המתיקות מתעצמת פי כמה.

זמן הכנה: 30 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון קל לקוגל אישיים מקור תמונה: Rebecca Siegel
רכיבים לקוגל:
שמן צמחי - ½ כוס
רסק תפוחים - 1 כוס
אננס - 1 כוס (משומר, טחון כולל הנוזלים)
סוכר - ¾ כוס
מלח - ½ כפית
קינמון - ¼ כפית
אופן הכנת הקוגל:
  1. חממו תנור ל-170 מעלות ושמנו תבניות של מאפינס בגודל הרצוי (ניתן להשתמש גם בתבנית גדולה).
  2. בקערה בינונית, ערבבו את כל החומרים יחד על לקבלת תערובת אחידה.
  3. מזגו את התערובת לתבניות המאפינס, הכניסו לתנור ל-45 דקות או עד שהשוליים של חטיפי הקוגל שחומים ופריכים. הוציאו מהתנור ואכלו חם או שמרו למועד מאוחר יותר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.