header

מתכון לסלט טונה ואבוקדו

דגים, וטונה בפרט, הם מאכלים בריאים ומשביעים שמכילים מגוון רחב של ויטמינים ומינרלים, ואחת המנות האהובות עלי לארוחת הערב היא סלט הטונה הטעים שלפניכם, שמוגש יחד עם אבוקדו וירקות בריאים ומזינים.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לסלט טונה ואבוקדו
רכיבים לסלט טונה ואבוקדו:
שמן זית - 1 כף
פפריקה מתוקה - ½ כפית
טונה - כ-350 גר' (בהירה)
פלפל אדום - מ-½ פלפל (חתוך)
שעועית שחורה - כ-400 גר' (מבושלת, שטופה ומסוננת, ניתן להשתמש גם מקופסת שימורים)
כמון - ½ כפית
אבוקדו - 2 (פרוסים לקוביות)
כוסברה - צרור (קצוצה)
בצל סגול - ½ בצל (פרוס דק)
פלפל חריף - 1-2 (חתוך)
מלח - 1 כפית
אופן הכנת הסלט טונה ואבוקדו:
  1. בקערה קטנה ערבבו מיץ לימון, שמן זית ופפריקה עד לקבלת מרקם אחיד.
  2. בקערה גדולה ערבבו היטב את יתר המרכיבים ולאחר מכן הוסיפו את הרוטב שהכנתם מעל. הצעת הגשה: ניתן להגיש בתוך קליפת אבוקדו. preperation
מקור: יהונתן ג'.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.