header

מתכון לתבשיל פילאף עם פטריות, תרד וכרובית

המנה הנפלאה הזו, שמורכבת מפטריות מוקפצות ותרד בשילוב עם כרובית, היא אחד המאכלים הקלים ביותר להכנה, במיוחד כשאין כוח להשקיע בארוחת ערב מורכבת. הפילאף הנהדר הזה בריא, דל פחמימות, טעים, לא כולל רכיבים מן החי ואני בטוח שגם אתם עומדים להתאהב בו.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לתבשיל פילאף עם פטריות, תרד וכרובית
רכיבים לפילאף עם פטריות:
חמאה - 5 כפות (מחולקות)
פטריות פורטובלו - 300 גר' (חתוכות)
שום - 2 כפיות (כתוש)
פלפל צ'ילי - 2 יחידות (קצוץ דק)
כרובית - 1 ראש (להפריד את הפרחים)
עלי בייבי תרד - 450 גר' ( קצוצים)
מיץ לימון - מ-1 לימון (סחוט טרי )
פטרוזיליה - חופן (קצוצה)
אופן הכנת הפילאף עם פטריות:
  1. חממו מחבת על חום בינוני והמיסו בתוכה 2 כפות חמאה. הוסיפו פטריות, צ'ילי ושום. טגנו עד שהפטריות יתנקזו מנוזלים (כ-5-7 דקות).
  2. במקביל לפטריות, חממו מחבת נוספת על חום בינוני והמיסו את שאר החמאה. preperation
  3. הפרידו את הכרובית לפרחים בגודל בינוני-קטן וטגנו אותה במחבת כ-6-8 דקות.
  4. בקערה גדולה ערבבו את המרכיבים משתי המחבתות עם מעט מיץ לימון סחוט טרי, חופן פטרוזיליה ועלי בייבי תרד.
  5. ערבבו קלות והגישו.
מקור: יהונתן ג'.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.