header

מתכון לעוף עם בצל ירוק ואורז

המנה הבאה לוקחת השראה מהמטבח האסיאתי, ומדובר במתכון המושלם לימים בהם אתם מעוניינים להרים את הטלפון ולהתקשר למסעדת מזון מהיר כדי ליהנות מטעם של עוף עם תוספות מתוקות, אך בוחרים בחוכמה שלא לעשות זאת. כבר בפעם הראשונה שתטעמו את התוצאה, תדעו שמדובר במנה שתככב על שולחנכם עוד פעמים רבות בעתיד.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לעוף עם בצל ירוק ואורז
רכיבים לעוף והאורז:
אורז לבן - 1 כוס
תירס - 1 כוס
בצל ירוק - חבילה קטנה (פרוס)
חזה עוף - 1 קג' (טרי, ללא עצמות)
ג'ינג'ר - ¼ כפית (טחון)
קינמון - ¼ כפית
ציפורן - קמצוץ
מלח - ¼ כפית
שמן זית - 1 כף
דבש - 2 כפות
אופן הכנת העוף והאורז:
  1. בשלו את האורז בהתאם להוראות שעל גבי האריזה והוסיפו לו את התירס ואת הבצל הירוק.
  2. חממו את השמן במחבת גדולה על אש בינונית. תבלו את העוף בג'ינג'ר, קינמון, ציפורן, פלפל קאיין ו-¼ כפית מלח, וטגנו אותו במשך כ-5 דקות על כל צד. 3. טפטפו מעל העוף מיץ מתערובת של דבש ולימון ליים, ולאחר מכן פזרו שומשום מעליו.
  3. טפטפו מעל העוף מיץ מתערובת של דבש ולימון ליים, ולאחר מכן פזרו שומשום מעליו
  4. הגישו את העוף יחד עם האורז, תוכלו להוסיף לצלחת מעט מהנוזלים שנאגרו במחבת כדי לקבל טעם עסיסי יותר.
מקור: רינת ס.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.