header

מתכון לסלט קלמנטינות, סלק ורצועות סטייק

לא טעיתם, הצלחת שלפניכם אכן כוללת בשר, ואם חשבתם שיש צורך לוותר עליו לחלוטין כדי לרדת במשקל, המנה הבאה מוכיחה שלא כך הדבר. כיוון שהסטייק הוא תוספת ולא החלק העיקרי של המנה, השילוב המאוזן בינו לבין הקלמנטינות והסלק מונע ממנה להפוך למכבידה ומשמינה, ומדובר במתכון שמומלץ לימים בהם נחוצה לכם ארוחה גדולה ומשביעה ללא רגשות אשם.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלט קלמנטינות, סלק ורצועות סטייק
רכיבים למתכון לסלט קלמנטינות וסטייק:
סטייק סינטה - 340 גרם (פרוס דק)
מלח - ¼ כפית ועוד קצת (מחולקת)
פלפל שחור - ¼ כפית ועוד קצת (מחולקת)
שמן זית - 1 כף
בצל סגול קטן - ½ בצל (פרוס דק)
סלקים - 2 (מבושלים, חתוכים לקוביות)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת המתכון לסלט קלמנטינות וסטייק:
  1. פזרו מעל לסטייק ¼ כפית מלח ו-¼ כפית פלפל וצלו עד למידת העשייה הרצויה לפי טעמכם. לאחר מכן העבירו אותו לקרש חיתוך ואפשרו לו להתקרר במשך 5 דקות לפחות טרם החיתוך.
  2. בקערה גדולה ערבבו יחד את מיץ הקלמנטינות, החומץ, שמן הזית וקמצוץ של מלח ופלפל. הוסיפו את הבצל וערבבו.
  3. קלפו את הקלמנטינות וחתכו אותן לפרוסות עגולות.
  4. פרסו את הסטייק לרצועות דקות, וערבבו אותו עם הארוגולה, הקלמנטינות, הסלק, הסטייק והרוטב שהכנתם.
מקור: רינת ס.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.