header

מתכון לתבשיל שעועית, דלורית ובטטה דל קלוריות

התבשיל הבא הוא טעים, קל להכנה ומלא ברכיבים מזינים, כך שללא ספק מדובר בבחירה המושלמת לרגעים בהם נחוצה לכם מנה מנחמת בסופו של יום ארוך. כמובן שבניגוד למאכלים מנחמים אחרים, התבשיל הזה ישפר את מצב הרוח שלכם מבלי לפגום בדיאטה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתבשיל שעועית, דלורית ובטטה דל קלוריות
רכיבים לתבשיל שעועית:
בטטה בינונית - 1 (קלופה וחתוכה לקוביות)
בצל - 1 (קצוץ)
שיני שום גדולות - 2 (קצוצות דק)
פלפל חלפיניו - 1 (חתוך דק)
שורש ג'ינג'ר - 1 (טרי ומגורר)
דלורית בינונית - ½ דלורית (קלופה וחתוכה לקוביות)
כורכום - 1 כפית
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
מים - 4 כוסות
חלב קוקוס - ½ כוס
עלי כוסברה - חופן (טריים)
לימון - 1 (חתוך לפלחים)
אופן הכנת התבשיל שעועית:
  1. הכניסו לסיר המותאם לבישול איטי בטטה, בצל, אפונה, שום, פלפל חלפיניו, ג'ינג'ר, דלורית, אבקת קארי, כורכום, מלח ופלפל.
  2. הוסיפו 4 כוסות מים, כסו עם מכסה ובשלו בין 4 ל-5 שעות על אש גבוהה, או בין 6 ל-7 שעות על אש נמוכה.
  3. 20 דקות טרם ההגשה הוסיפו את חלב הקוקוס.
  4. צקו את התבשיל לתוך קערות והוסיפו מעל מעט כוסברה ולימון לקישוט.
מקור: רינת ס.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.