header

מתכון לטארט תות ושוקולד ללא אפייה

כשתות ושוקולד מתמזגים מתקבלים טעמים בלתי נשכחים, מה שבהחלט יהפוך את הקינוח הזה לאחד האהובים בביתכם.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לטארט תות ושוקולד ללא אפייה
רכיבים לטארט תות:
חמאה - 110 גר' (מומסת)
שוקולד חלב - 200 גר' (מגורר)
שוקולד מריר - 100 גר' (מגורר)
שמנת מתוקה - 200 מ''ל
תותים - 300 גר'
אופן הכנת הטארט תות:
  1. הכניסו את עוגיות הסנדוויץ' למעבד מזון וערבלו עד שיהפכו לפירורים. לאחר מכן, הוסיפו חמאה מומסת וערבלו היטב עד לקבלת תערובת אחידה. preperation
  2. צקו את תערובת העוגיות אל תבנית בגודל 36X12 ס"מ, שטחו אותה באמצעות כף או אצבעותיכם והכניסו אותה למקרר עד שתסיימו להכין את המילוי.
  3. הניחו סיר קטן על להבה נמוכה-בינונית, הוסיפו שמנת מתוקה והניחו לה להתחמם במשך מספר דקות (לא להרתיח אותה, רק לחמם מעט). לאחר מכן, הסירו את הסיר מהאש. כעת, הוסיפו לסיר (שהסרתם מהאש) את השוקולד המגורר (המריר והחלבי), וערבבו מדי פעם עד שהשוקולד ימס.
  4. הוציאו את תערובת העוגיות מהמקרר, צקו מעליה את השוקולד שהמסתם, פזרו תותים ואגוזים והכניסו למקרר למשך שעתיים לכל הפחות לפני ההגשה.
מקור: ענת ה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.