header

מתכון לחטיף תפוחי אדמה להכנה במיקרוגל

מאחר שרובנו כבר יודעים שחטיפי תפוחי אדמה קנויים לא מכילים רכיבים בריאים, ודאי תשמחו לגלות שתוכלו להכין בקלות את החטיף האהוב בעצמכם וליהנות מטעם נהדר לא פחות. 

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לחטיף תפוחי אדמה להכנה במיקרוגל
רכיבים לצ'יפס:
תפוחי אדמה - 4 (שטופים עם קליפה)
שמן זית - 2 כפיות
מלח - ½ כפית
ספריי שמן - לשימון
אופן הכנת הצ'יפס:
  1. פרסו את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי של 1 ס"מ לערך (או ½1 ס"מ, לפי העדפתכם). preperation
  2. הכניסו לקערה קטנה שמן זית ומלח, ערבבו מעט, טבלו את פרוסות תפוחי האדמה בתערובת והניחו על צלחת אשר עמידה במיקרוגל, עליה ריססתם ספריי שמן קודם לכן.
  3. הכניסו את הצלחת למיקרוגל, וחממו על חום גבוה במשך 3-2 דקות, או עד שתפוחי האדמה יקבלו גוון חום. אין צורך לכסות את הצלחת.
  4. הפכו בזהירות את פרוסות תפוחי האדמה והמשיכו לחמם במשך 35 שניות עבור פרוסות תפוחי אדמה דקות, או 4-2 דקות לפרוסות עבות, או עד שיחלו להתקשות ולקבל גוון חום בצדדים. בשלב זה בדקו לעתים תכופות את תפוחי האדמה, כדי לוודא שהם לא מתייבשים או נשרפים.
  5. הוציאו את הצלחת מהמיקרוגל, העבירו לקערה, הניחו לחטיפי תפוחי האדמה להתקרר והגישו. תוכלו לאחסן את השאריות בכלי אטום עד ל-3 ימים.
מקור: ליאורה. ב
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.