header

מתכון למנת עוף ברוטב בלסמי וכרוב ניצנים

אם אתם מעוניינים להכין ארוחה משביעה המכילה 27 גרם חלבון למנה, אשר תשמור על היקף המותניים שלכם ובאותו הזמן תהייה טעימה ופשוטה להכנה, כדאי לכם לנסות את המתכון הבא...

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למנת עוף ברוטב בלסמי וכרוב ניצנים
רכיבים לעוף בבלסמי:
שמן זית - 2 כפות
כרוב ניצנים - 200 גר' (חתוך לחצאים)
חזה עוף - 2 (פרוס וחתוך לחצאים)
אגוזי מלך - ½ כוס (קצוצים)
מלח ים - ¼ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
אופן הכנת העוף בבלסמי:
  1. הניחו סיר גדול על להבה בינונית-גבוהה. כשהסיר יתחמם הוסיפו שמן זית ואת כרוב הניצנים. בשלו את כרוב הניצנים במשך מספר דקות עד שישחימו והפכו אותם לצדם השני. preperation
  2. הוסיפו לסיר את העוף, תבלו במלח ופלפל, וערבבו היטב. יש לבשל עד שהעוף ישחים, ובשלב זה להוסיף את הטימין. המשיכו לבשל את העוף עד שיהיה מבושל למשעי, הוסיפו חומץ ואגוזי מלך, והמשיכו לבשל עד שהחומץ יצטמצם ואגוזי המלך יראו קלויים.
  3. הגישו את המנה בעודה חמה.
מקור: רבקה.א
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.