header

מתכון לממרח עדשים אדומות ובטטה

טעמן של הבטטות משתלב באופן מושלם עם טעמן של העדשים האדומות, ואחרי שתטעמו את הממרח הזה תתפלאו שהוא לא מופיע בחנויות!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לממרח עדשים אדומות ובטטה
רכיבים לממרח עדשים ובטטה:
בטטה - 1 (קלופה וחתוכה לקוביות)
עדשים אדומות - 1 כוס (140 גרם)
שמן זית - 1 כף + שמן נוסף לתיבול
בצל - ½ בצל (קצוץ דק)
עלי טימין - מ-3 גבעולים (קצוצים)
ציר ירקות - 500 מ''ל (מומלץ דל נתרן)
אופן הכנת הממרח עדשים ובטטה:
  1. הניחו סיר משומן בכף שמן זית על להבה בינונית-גבוהה, והכניסו לתוכו את הבצל הקצוץ. לאחר מכן הוסיפו את הפפריקה והניחו לבצל להתחמם במשך 2 דקות.
  2. הוסיפו לסיר ציר ירקות, בטטה, עדשים אדומות וטימין ובשלו על סף רתיחה במשך 20 דקות, או עד שהעדשים והבטטה יתרככו. preperation
  3. הוסיפו חומץ וכתשו את התערובת בצורה גסה. אם אתם מעדיפים ממרח גס הפסיקו למעוך את המרכיבים בשלב זה, ולא, המשיכו לכתוש.
  4. הניחו למרכיבים להתקרר במשך שעה-שעתיים, ולאחר מכן צקו על הממרח מעט שמן זית. תוכלו לקשט את הממרח עם גבעולי הטימין שנותרו במידת הרצון.
  5. תוכלו לאחסן את הממרח במקרר למשך 4 ימים.
מקור: חגית.י
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.