header

מתכון לארטיק רמזור

אחד הדברים שסימלו עבורי את הקיץ כילד הייתה גלידת הרמזור. אהבתי את 3 שכבות הצבע ואת טעמן, ולמען האמת אין כמעט ילד שלא נהנה מהארטיק המרענן הזה. הסרטון הבא יראה לכם כיצד להכין ארטיק רמזור בקלות בבית בעזרת אבטיח, מנגו ומלון, ותחתיו תוכלו למצוא את המצרכים ואת אופן ההכנה המפורט.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
רכיבים לסירופ:
מים - ⅓ כוס
סוכר - ⅓ כוס
רכיבים לארטיק רמזור:
אבטיח - ½1 כוסות (חתוך לקוביות, 225 גר')
מנגו - ½1 כוסות (או מלון כתום (קנטלופ) חתוך לקוביות, 240 גר')
מלון ירוק - ¼1 כוסות ((טל הדבש) חתוך לקוביות, 200 גר')
מיץ לימון - 2 כפות
מיץ ליים - 2 כפות (או לימון)
מיץ תפוזים - ¼ כוס
אופן הכנת הסירופ:
  1. הרתיחו בתוך סיר את המים, הוסיפו סוכר וערבבו היטב ליצירת סירופ.
אופן הכנת הארטיק רמזור:
  1. הכניסו את קוביות האבטיח לתוך בלנדר. צקו שליש מכמות הסירופ שהכנתם קודם לכן לתוך הבלנדר, הוסיפו את מיץ הליים וערבלו עד שיתקבל מיץ אבטיח.
  2. מלאו 6 כוסות חד פעמיות למשקאות חמים במיץ האבטיח עד לשליש מגובהן (כמות הכוסות עשויה להשתנות בהתאם לגודלן). הכניסו את הכוסות למקפיא למשך 40 דקות.
  3. כעת, הכניסו את קוביות המנגו לבלנדר, הוסיפו שליש מכמות הסירופ ואת מיץ התפוזים, ערבלו וצקו לתוך הכוסות ששהו במקפיא עד שהמיץ יגיע לכ-⅔ מגובה הכוס. החזירו את הכוסות למקפיא למשך 40 דקות נוספות.
  4. חזרו על אותו התהליך עם המלון הירוק – הוסיפו לו את הסירופ שנותר ואת מיץ הליים, ערבלו וצקו לתוך הכוסות עד שיתמלאו כמעט עד הסוף.
  5. הניחו מקל של ארטיק או כפית במרכז כל כוס והכניסו למקפיא למשך 4 שעות.
  6. הוציאו את הכוסות מהמקפיא, גזרו אותן והרי לכם: ארטיק רמזור.
מקור: רובי מ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.