header

מתכון לעוגיות שיבולת שועל

את הקינוח הבא ודאי תשמחו להגיש גם לילדים, והחדשות הטובות הן שהם עומדים לאהוב את העוגיות הבריאות והטעימות הללו.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות שיבולת שועל מקור תמונה: Keith McDuffee
רכיבים לעוגיות שיבולת שועל:
חמאה - 100 גר' (בטמפרטורת החדר)
שיבולת שועל - 140 גר' (ניתן לרכוש נטולת גלוטן)
סוכר - 100 גר'
אבקת אפייה - 1 כפית
אופן הכנת העוגיות שיבולת שועל:
  1. חממו את התנור מראש ל-180 מעלות.
  2. הכניסו את שיבולת השועל לבלנדר וערבלו עד לקבלת מראה הדומה לקמח. preperation
  3. הכניסו לקערה בינונית חמאה וסוכר, וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. לאחר מכן הוסיפו את הביצה, והקציפו את כל הרכיבים יחדיו עד שיתמזגו.
  4. הוסיפו לקערה את "קמח" שיבולת השועל, אבקת אפייה וקינמון וערבבו היטב.
  5. כסו את התערובת באופן הרמטי והניחו אותה במקרר למשך שעה וחצי.
  6. לאחר שהתערובות התקררה הוציאו אותה מהמקרר, הרטיבו את ידיכם וצרו כדורים בגודל שבו תחפצו. הניחו אותם על תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה כאשר יש להקפיד על מרווח של 4 ס"מ בין כל עוגייה.
  7. הכניסו את התבנית לתנור למשך 20-15 דקות, הניחו לעוגיות להתקרר מעט והגישו.
מקור: לאה ג.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.