header

מתכון לכדורי פלאפל מעדשים אדומות ללא גלוטן

עדשים אדומות הן מקור מצוין לחומצה פולית, ויטמין B, אשלגן ומגנזיום. המתכון הבא מאפשר לאפות את פלאפל העדשים בתנור, והוא רעיון נהדר לארוחת ערב ביתית קלה ומזינה, ואפילו למנה שתוכלו להכין יום מראש על מנת לקחת אותה יחד אתכם לעבודה.

זמן הכנה: 12 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לכדורי פלאפל מעדשים אדומות ללא גלוטן
רכיבים לפלאפל עדשים:
עדשים אדומות - 2 כוסות
סודה לשתייה - 1 כפית
שמן זית - 3 כפות
פלפל אדום - ½ פלפל
כוסברה - ½ צרור
כמון - 1 כפית
כורכום - ½ כפית
מלח - ⅓ כפית
אופן הכנת הפלאפל עדשים:
  1. השרו את העדשים במים למשך הלילה, עד לריכוכן. בבוקר, שטפו אותן במים ויבשו על גבי נייר מגבת.
  2. חממו את התנור ל-200 מעלות, פזרו את העדשים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואפו אותן כ-10 דקות.
  3. העבירו את העדשים יחד עם כל שאר הרכיבים למעבד המזון שלכם, וטחנו את כל הרכיבים עד להיווצרות עיסה במרקם אחיד. preperation
  4. גלגלו את העיסה לכדורים קטנים, והניחו אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אפו את הכדורים בחום של 200 מעלות כ-20 דקות או עד להזהבה.
מקור: צביה ש.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.