maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לסלמון עם עגבניות שרי מוקפצות

המנה הבאה עומדת להקפיץ את כל מי שרק יטעם אותה, מאחר שהשילוב של המרכיבים השונים יוצר טעמים נפלאים ובלתי נשכחים. 

זמן הכנה: 25 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלמון עם עגבניות שרי מוקפצות
רכיבים לקוסקוס וסלמון:
קוסקוס - 1 כוס
עגבניות שרי - 4 כוסות
מלח גס - ¾ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
שמן זית - 2 כפות
שמיר - ¼ כוס (קצוץ)
פילה סלמון - 680 גר' (ללא עור, 4 חתיכות של 170 גרם כל אחת)
אופן הכנת הקוסקוס וסלמון:
  1. הכינו את הקוסקוס בהתאם להוראות המופיעות בגב האריזה.
  2. הניחו מחבת גדולה ועמוקה על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו כף שמן והניחו לה להתחמם. לאחר מכן, הוסיפו עגבניות, תבלו ב-¼ כפית מלח גס וטגנו אותן עד שיתרככו, 6-4 דקות לערך. הוסיפו שמיר, טגנו מעט והעבירו את תערובת העגבניות לצלחת. אל תכבו את האש. preperation
  3. תבלו את הסלמון בפלפל ובכמות המלח הנותרת, הוסיפו כף שמן למחבת שבה השתמשתם קודם לכן, הניחו בתוכו את הסלמון וטגנו אותו במשל 6-4 דקות על כל צד.
  4. הניחו את הקוסקוס בצלחת הגשה, הוסיפו את הדג והעגבניות והגישו.
מקור: טל.ק
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: