header

מתכון למשקה שקדים, וניל וקינמון

המשקה הזה מזכיר מן שילוב לא צפוי בין סיידר תפוחים לשוקו חם, אפילו שהוא לא מכיל תפוחים או אבקת קקאו, והוא מומלץ במיוחד למי שחווה בעיות בתהליכי העיכול. מומלץ להשתמש בחלב שקדים ולא בחלב וניל על מנת לזכות בתחושה הטובה ביותר שהוא יכול לספק לקיבה, ואם אתם רוצים ללכת צעד אחד קדימה תוכלו להוסיף לו גם ג'ינג'ר וציפורן, אולם זה תלוי בבלוטות הטעם שלכם.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון למשקה שקדים, וניל וקינמון מקור תמונה: meggsalad
רכיבים לחלב שקדים ווניל:
חלב שקדים - 1 כוס (לא ממותק בטעם וניל)
דבש - ½ כף
קינמון - ½ כפית
תמצית וניל - ½ כפית (או אבקת וניל)
אגוז מוסקט - ¼ כפית
ג'ינג'ר טחון - קמצוץ (רשות)
ציפורן - קמצוץ (טחון, רשות)
אופן הכנת החלב שקדים ווניל:
  1. מזגו לסיר קטן או פינג'ן את חלב השקדים וחממו אותו על להבה בינונית.
  2. הוסיפו את הדבש ושאר התבלינים וערבבו היטב.
  3. המשיכו לחמם על להבה בינונית וערבבו מדי פעם, עד שהחלב יתחיל לבעבע.
  4. מזגו את המשקה לכוס ושתו אותו בעודו חם.
מקור: שושי.ת
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.