header

מתכון לפטריות פורטובלו מוקפצות עם שום ורוטב יין

השום ורוטב היין שמעניקים למנה הזאת את טעמה העשיר מלטפים ברכות את פטריות הפורטובלו המוקפצות ומעניקות להן טעם ממכר שלא תצליחו לשכוח במשך הרבה מאוד זמן...

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לפטריות פורטובלו מוקפצות עם שום ורוטב יין מקור תמונה: kimptonhotels
רכיבים לפטריות מוקפצות:
פטריות פורטובלו - 225 גר' (חצויות)
מלח - לפי הטעם
שיני שום - 4 (כתושות)
חמאה - 3 כפות
יין שרי - ½ כוס
עירית - 1 כף (טחונה)
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפטריות מוקפצות:
  1. הניחו מחבת עמוקה על להבה בינונית והמיסו בה 2 כפות חמאה. לאחר מכן, הוסיפו את הפטריות, תבלו עם מלח ופלפל לפי הטעם וטגנו במשך 3-2 דקות.
  2. הוסיפו למחבת את השום והמשיכו לבשל למשך דקה נוספת, או עד שהשום יקבל גוון חום. preperation מקור תמונה: thekitchenprincess2010
  3. הסירו את המחבת מהאש והוסיפו בהדרגתיות את יין השרי.
  4. הניחו ליין להתאדות ולהצטמצם עד כדי כף אחת של נוזל, או עד שכל התערובת לא נוזלית מדי.
  5. הוסיפו את כף החמאה הנותרת יחד עם העירית, ערבבו היטב והוסיפו מלח ופלפל במידת הצורך.
מקור: אמילי.נ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.