header

מתכון לסלט עוף, כוסברה ומנגו

הכירו את סלט העוף הנהדר שתרצו ליהנות ממנו במהלך האירועים הקלים והמשחים ביותר של השנה שלכם. זאת מאחר שמדובר במנה קלילה, מרעננת, טעימה ובאותה העת גם משביעה. והחדשות הכי טובות? שום דבר לא מונע מכם להכין אותו סתם כך לארוחת השישי הבאה שלכם!

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: בינוני
מתכון לסלט עוף, כוסברה ומנגו מקור תמונה: cafedelites
רכיבים למרינדה:
שמן זית - 3 כפות
מיץ ליים - ½ כוס
כוסברה - ½ כוס (קצוצה)
שיני שום - 4 (כתושות)
דבש - 2 כפיות
סוכר חום - 1 כפית
כמון - 1 כפית (טחון)
מלח - ¼1 כפיות
רכיבים לסלט:
נתחי פילה עוף - 4 (ללא עור ועצמות)
חסה קצוצה - צרור (12 עלים לערך)
פלפל אדום - 1 (נקי ופרוס)
שמן זית - 3 כפיות (לטיגון)
רכיבים לסלסת מנגו והרכבת הסלט:
מנגו - 1 (חתוך לקוביות)
אבוקדו - 1 (חתוך לקוביות)
בצל ירוק - 1 (קלוף ופרוס)
כוסברה - לקישוט (לא חובה)
שמן זית - 3 כפיות (לטיגון)
אופן הכנת המרינדה:
  1. הכניסו לקערה גדולה את כל רכיבי המרינדה וערבבו היטב עד שיתמזגו.
  2. לאחר מכן, צקו שליש מהמרינדה לקערה אחרת, בה יש להשרות את פילה העוף במשך 15 דקות לפחות, אם כי מומלץ להשרות למשך שעתיים לקבלת התוצאה הטובה ביותר. preperation מקור תמונה: cafedelites
  3. לבסוף, הכניסו את המרינדה שנותרה לקופסה אטומה ואחסנו במקרר.
אופן הכנת הסלט:
  1. חממו מחבת גריל על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו כף שמן אחת, הניחו במחבת את נתחי פילה העוף המתובלים במרינדה וטגנו עד שיזהיבו. רצוי לטגן בכל פעם 2 נתחי פילה יחדיו.
  2. ברגע שנתחי פילה העוף מוכנים, יש להסיר את המחבת מהאש ולהניח את הנתחים בצד.
  3. המתינו מעט שמחבת הגריל תתקרר ונגבו אותה באמצעות מגבת נייר. לאחר מכן, הוסיפו כפית שמן אחת, הכניסו את רצועות הפלפל וטגנו אותן עד שתהיינה מבושלות לטעמכם.
אופן הכנת הסלסת מנגו והרכבת הסלט:
  1. בזמן שהפלפלים על האש, תוכלו להתחיל להכין את סלסת המנגו -הכניסו לקערה את המנגו, האבוקדו והבצל הירוק וערבבו היטב.
  2. הוסיפו 2 כפות של המרינדה שהכנתם בהתחלה והניחו בצד.
  3. פרסו את העוף לרצועות והרכיבו את הסלט.
  4. שימו בקערה את עלי החסה, הפלפלים הפרוסים ואת הסלסה שהכנתם, וכמובן את רצועות העוף. תוכלו להוסיף עוד רוטב מהמרינדה שנותרה, ולקשט עם כוסברה לפי העדפתכם.
מקור: שרה.י
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.