header

מתכון למרק יוגורט קר עם שיבולת שועל, קיווי ואננס

מתכון זה כולל 2 פירות טרופיים בעלי יתרונות בריאותיים נהדרים: האננס והקיווי. כל אחד מהם עשיר בוויטמין C, הניחן בתכונות המסייעות להגן על הגוף מפני סרטן ועוזר לגוף להיטען באנרגיה המספיקה לכל היום. לאחר ההכנה תוכלו להשאיר את המנה במקרר עד 3 ימים, כך שניתן להכין מספר מנות בבת אחת וליהנות מהן לאורך השבוע.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון למרק יוגורט קר עם שיבולת שועל, קיווי ואננס מקור תמונה: dessertnowdinnerlater
רכיבים למרק יוגורט:
זרעי צ'יה - 2 כפות
חלב שקדים - ⅓1 כוסות
קיווי - 2 (קלוף וחתוך לקוביות)
אננס - ½ כוס (חתוך לקוביות)
אופן הכנת המרק יוגורט:
  1. ערבבו את שיבולת השועל עם יוגורט, זרעי צ'יה וחלב שקדים. העבירו לשתי צנצנות, כסו והניחו במקרר למשך הלילה.
  2. בבוקר חלקו את הפירות בין הצנצנות והגישו!
מקור: בתיה.ז
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.