header

מתכון לתערובת סוכר וקינמון בגרסאות שונות ובריאות יותר

את תערובת קינמון הסוכר שאנו מוסיפים למאפים מתוקים או למנת שיבולת שועל, רובנו בכל מקרה מכינים בעצמם, אך יש מספר תחליפים בריאים יותר שתוכלו לנסות בעוצמות טעם שונות, לפי טעמכם האישי, ומומלץ מאוד שתנסו את התערובת הזו גם בקפה שאתם מכינים לעצמכם, במקום סוכר פשוט.

זמן הכנה: 2 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתערובת סוכר וקינמון בגרסאות שונות ובריאות יותר מקור תמונה: wholenewmom
רכיבים לגירסה המתוקה ביותר:
ממתיק טבעי - 1 כוס (מומלץ להשתמש בסוכר קוקוס או שילוב של סטיביה ואריתריטול, המוכר כ"סופר סוכר")
קינמון - 2 כפות
רכיבים לגירסה במתיקות הבינונית:
ממתיק טבעי - 1 כוס
קינמון - 4 כפות
רכיבים לגירסה במתיקות הנמוכה:
ממתיק טבעי - 1 כוס
קינמון - 16 כפיות
אגוז מוסקט - ½ כפית
אופן הכנת הגירסה המתוקה ביותר:
  1. ערבבו כמות שווה מכל מרכיב יחדיו בקערה קטנה.
  2. העבירו את התבלין לאריזה אטומה ושמרו אותה במקום קריר ומוצל.
אופן הכנת הגירסה במתיקות הבינונית:
  1. אופן ההכנה זהה לזה של הגרסה המתוקה ביותר.
אופן הכנת הגירסה במתיקות הנמוכה:
  1. אופן ההכנה זהה לזה של הגרסה המתוקה ביותר.
מקור: מני לוי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.