header

המתכון המושלם לסלופי ג'ו האולטימטיבי

סלופי ג'ו הוא מעין כריך / בורגר שנהוג להגיש לארוחת הצהריים או הערב בארה"ב, ופרט לכך שהוא פשוט מאוד להכנה, הוא גם זול וילדים פשוט מתים עליו. גם אתם תתאהבו בטעמו ובחוויית האכילה שלו אחרי שתכינו את המתכון הבא, שלדעת רבים נחשב למתכון הסלופי ג'ו הטוב ביותר שקיים. אתם מוזמנים לנסות ולספר לנו איך יצא לכם.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
המתכון המושלם לסלופי ג'ו האולטימטיבי מקור תמונה: natashaskitchen.com
רכיבים למתכון לסלופי ג'ו:
חרדל - 1 כפית
מים - 60 מ"ל
סוכר חום - 1 כף
בשר בקר טחון - 450 גרם (85-90% רזה)
שמן - 1 כף
שמן זית - 1 כף
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
בצל קטן - 1 (קצוץ דק)
פלפל ירוק - ½ (קצוץ)
שיני שום - 3 (כתושות)
לחמניות להמבורגר - 4 (ניתן לקלות – לפי טעמכם)
אופן הכנת מתכון לסלופי ג'ו:
  1. ערבבו בקערה את רוטב הווסטרשייר, החרדל, המים, הסוכר החום ורוטב העגבניות.
  2. הניחו מחבת עמוקה על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו שמן זית ובשר טחון וטגנו למשך 5 דקות, עד שהבשר אינו ורוד והוא מתפרק בקלות בעזרת מרית.
  3. תבלו את הבשר עם מלח ופלפל שחור, והוסיפו את הבצל והפלפל הירוק. טגנו למשך 5 דקות נוספות, עד שהירקות מתרככים והבשר משחים.
  4. הוסיפו את השום הכתוש וטגנו למשך 30 שניות, עד שעולה ניחוח – ערבבו לאורך כל זמן הטיגון.
  5. הוסיפו את הרוטב שהכנתם לפניכן והביאו אותו לרתיחה קלה.
  6. הפחיתו את עוצמת הלהבה לנמוכה ובשלו את התערובת על סף רתיחה ללא מכסה למשך 10 דקות.
  7. העבירו את תערובת הבשר ללחמניות והגישו.
טיפ השף:
לארוחות מחוץ לבית, ניתן להעביר את התערובת לכלי אטום ולהרכיב את המנה בשעת האכילה לצד תוספות אהובות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.