header

מקרוני גבינה (מק אנד צ'יז) קטוגני

אנחנו משערים שאתם מכירים את מנת מקרוני הגבינה, שידועה בכינוי "מק אנד צ'יז" ואהובה מאוד במטבח האמריקאי. המנה הזו נחשבת לאוכל מנחם עבור מי שגדל עליה, ואם התחלתם דיאטה קטוגנית ונאלצתם לוותר על הפינוק הזה, יש לנו חדשות משמחות בשבילכם; אפשר להכין אותה עם שינוי אחד קטנטן, כשתשתמשו בכרובית במקום במקרוני. תתפלאו לגלות שהתוצאה הרבה יותר טעימה ממה שאתם אולי משערים.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות יחידות: 4
רמת קושי: קל
רכיבים למתכון למק אנד צ'יז כרובית:
שמנת מתוקה - 1 כוס
מלח - לפי הטעם
פלפל - לפי הטעם
אופן הכנת המתכון למק אנד צ'יז כרובית:
  1. חממו את התנור מראש ל-200 מעלות.
  2. הרתיחו מים עם מעט מלח בסיר ובשלו את הכרובית עד שהיא מתרככת, אך עדיין מעט קשיחה כשלועסים אותה – כ-10 דקות. לאחר מכן סננו את הכרובית.
  3. שלבו יחדיו את גבינת הצ'דר, השמנת המתוקה, המלח והפלפל בקערה גדולה.
  4. סדרו את הכרובית בתבנית אפייה עמוקה וכסו אותה בתערובת הגבינה.
  5. אפו את הכרובית בתנור עד שהגבינה מבעבעת ומקבלת צבע זהוב-שחום – למשך כ-25 דקות. הוציאו מן התנור והגישו. בתיאבון!
טיפ השף:
אפשר להוסיף לתיבול מעט אגוז מוסקט ו/או פפריקה וקצת שמן צמחי לבחירתכם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: